Øyvind (44) vant 9 millioner i Lotto, kjøpte seg kjæreste for 350.000 kr dagen

Øyvind (44) fra Sandnes, en by og kommune i Rogaland vant hele 9 millioner i Lotto. Da det ble kjent i nabolaget at det var Øyvind som bor uten barn og kone tok Michelle (23) kontakt med han på Facebook meldinger.

– Det å vinne så mye penger var helt fantastisk. Jeg har jo ikke kone eller barn så det er mye penger for bare meg. Jeg bestilte meg en tur til Thailand for å besøke en gammel kamerat som bor der nede, der var jeg i 2 uker. Da jeg kom hjem hadde jeg fått en venneforespørsel fra Michelle som bor i samme nabolag, hun fortalte meg at hun alltid hadde hatt et øye for meg, det var jo koselig å høre.

Michelle tilbød seg å være kjæresten til Øyvind.

– Ja Michelle fortalte meg at hun kunne bli kjæresten min, fordi jeg fortjente en som kunne ta vare på meg. Jeg takket ja til det, men da skrev hun at det kostet 350.000 kr dagen. Jeg tenkte først at jeg kunne prøve en dag å se hvordan det gikk, så jeg overførte 350.000 til Michelle sin konto. Dagen etterpå kom Michelle på døren med donouts, jeg ble helt rørt, forteller Øyvind.

Ville ha flere dager

Øyvind forteller at første dagen gikk fint, men at han ikke fikk sex. Michelle hadde fortalt Øyvind i flere dager at det ville han få til slutt, om han var snill gutt.

– Etter 10 dager hadde jeg overført 3,5 millioner til Michelle og jeg så kontoen begynte å minske på pengene. Michelle fortalte at hun ville ha 2 millioner for en sugejobb, så da overførte jeg det. Da Michelle hadde fått pengene fortalte hun at hun hadde tannverk og at det måtte utsettes, det var jo forståelig. Etter 20 dager med Michelle hadde jeg overført totalt 7 millioner for å være sammen med henne og 2 millioner utenom for en sugejobb. Jeg fikk aldri det sistnevte.

Øyvind forteller at Michelle hadde sluttet å være med han da han gikk tom for penger, han føler seg utnyttet. Selv kan ikke Øyvind forstå hvorfor jenter vil utnytte han på den måten. Jeg betalte så mye penger og fikk ingen sugejobb.

De dagene hun var kjæresten min var hun bare her i en liten time for dagen. Hun hadde alltid planer eller gjøremål. Jeg sendte henne et par dickpics og sms om at jeg tenkte på henne, da var det alltid «love you 2» og ikke no hjerteemoji eller noe. Jeg angrer på alt, forteller Øyvind.